YouTube   Facebook
Arcturus Yachts

Arcturus Yachts

Simte briza libertatii

Inchirieri iahturi - Agrement nautic - Croaziere pe Marea Neagra - Scoala Nautica

din 2013

yacht

Servicii Arcturus Yachts


Arcturus Yachts vă oferă urmatoarele croaziere pe Marea Neagră cu plecare din portul turistic Mangalia, Eforie sau Tomis Constanța.

Croaziere pe litoralul românesc


Croazieră de 3 ore pe ruta: Marina Mangalia-Cap Auraora (sau Vama Veche) și retur
Programul este adaptat pe cea mai scurtă rută și se rezuma la plimbare cu vele pe mare la distanța de max 1Mm de țarm.Aveți posibilitatea să experimentați călătoria pe mare cu un velier.Cu siguranță veți ințelege ce face diferența între o călătorie cu o ambarcațiune cu motor și una cu vele.Relaxarea ,starea de bine,senzația de libertate deplină în liniștea mării nu se poate simți decât pe un yacht cu vele.Cu lunetele speciale din dotare puteți admira jocul delfinilor.În timpul călătoriei,făcând plaja pe punte,puteți servi un pahar de șampanie în sunetele unei melodii superbe .Nu veți simți nici o diferența între ceea ce vă oferim noi și ceea ce oferă o călătorie pe mare în zone exotice îndepărtate.Merită să încercați!Tarifele sunt pentru toate buzunarele.

Croazieră de 4-5 ore pe ruta: Marina Mangalia - Vama Veche - Neptun - Olimp - Mangalia
În program: 
Ancorare de 1-2 ore în largul Plajei Mangalia, Saturn sau Cap Aurora pentru baie în mare, scufundări la mică adîncime (snorkeling) și alte activități distractive (jocuri marinărești, noțiuni de practică marinărească, concursuri cu premii, noțiuni de astronomie). Cu lunetele speciale din dotare puteți admira jocul delfinilor.Navele au în dotare și echipamente de snorkeling(Tariful se va negocia cu clientul). Se pot face fotografii și filmări profesioniste.Se vor face și poze și filmări subacvatice.(Tarifele se vor negocia separat).
În caz de vânt sau mare agitată :ancorare pentru baie în sud de Digul Mangalia sau în Golf pe Laguna Mangalia.

Portul turistic Mangalia

Croaziere de 1 zi (până in 10 ore)/Croaziere pe timp 24 ore cu cazare inclusă/ două zile (cu cazare inclusă)/ 3 zile (cu cazare inclusă) sau alte variante la cererea pasagerilor
În toate croazierele programele se organizează de comun acord cu pasagerii. Acestea pot include deplasări în celelate porturi turistice românești (Limanu, Eforie, Tomis), cu vizitări de obiective istorice și culturale, degustări de vinuri la cramă, seri românești, plimbări pe mare cu ancorare în largul mării în zona stațiunilor pentru baie si plaje, partide de pescuit pe mare și/sau alte activități (colac, dinghy etc). Cu lunetele speciale din dotare puteți admira jocul delfinilor.
Navele au în dotare și echipamente de snorkeling (Tariful se va negocia cu clientul).Se pot face fotografii și filmări profesioniste.Se vor face și poze și filmări subacvatice. (Tarifele se vor negocia separat). Pentru cazare pe yacht se poate pune la dispoziție echipament hotelier(lenjerie, prosoape, pilote, pături, perne) sau, la cererea clienților, aceștia pot veni cu echipamentul lor sau cu saci de dormit.La bord se pot gati meniuri simple, mic dejun. Navele au în dotare tot echipamentul de bucătărie,aragaz,frigidere,veselă și tacâmuri. Mâncarea se poate comanda și în sistem Catering, cu comisioanele de rigoare(vezi tarife).Pentru mesele principale se pot face escale în porturi (Mangalia,Eforie,Tomis) sau deplasări la mal cu dinghy (Popasul Pescarilor-Olimp), Vama Veche.

Croaziere pe mare

Partide de pescuit de pe yacht

In funcție de opțiunea clienților se poate pleca în larg(dacă sunt condiții meteo favorabile ) seara și se ancorează în mare pâna la 1Mm de țărm(500m-2 km) . Se poate pescui noaptea la lumina proiectoarelor sau se poate înopta la bord și se va incepe pescuitul la ora 05.00 dimineața.Clienții iși pot aduce sculele de pescuit sau închiria , la un tarif negociabil , la bordul navei.Peștele prins ( sau la cerere, se poate aduce pește proaspăt la bord) se poate găti pe yacht.Turiștii iși pot demonstra calitățile de „Chef” .Echipajul yachtului poate pregăti ,la cerere,preparate din pește:Ciorbă de pește,Plachie de pește,Saramură sau Pește prăjit cu mujdei de usturoi.Băuturile se pot aduce deasemenea fie de turișiti fie de Operator(băuturi spirtoase de casă și vinuri naturale). Navele au în dotare și echipamente de snorkeling (Tariful se va negocia cu clientul ). Se pot face fotografii si filmări profesioniste.Se vor face și poze si filmări subacvatice.(Tarifele se vor negocia separat).

Croaziere în străinătate


Croazieră de 3 zile pe ruta: Mangalia - Balchik - Nisipurile de Aur – Mangalia.
În program :  Ancorare în diverse puncte din largul mării pentru baie în larg și/sau pescuit 
Cu lunetele speciale din dotare puteți admira jocul delfinilor. Navele au în dotare și echipamente de snorkeling(Tariful se va negocia cu clientul). Se pot face fotografii si filmări profesioniste. Se vor face si poze si filmari subacvatice. (Tarifele se vor negocia separat).
Pentru cazare pe yacht se poate pune la dispoziție echipament hotelier (lenjerie,prosoape,pilote,pături,perne) sau, la cererea clienților, aceștia pot veni cu echipamentul lor sau cu saci de dormit. La bord se pot gati meniuri simple, mic dejun. Navele au în dotare tot echipamentul de bucătărie, aragaz, frigidere, veselă și tacâmuri. Vizitare Castelul Reginei Maria, Gradina botanica, Vinoteca și alte obiective turistice.

Croaziere Balchik

Croazieră de 5-7 zile pe ruta: Mangalia - Balchik - Nesebar / Svieti Vlas - Sozopol – Mangalia
În program: 
Ancorare în diverse puncte din largul mării pentru baie în larg și/sau pescuit 
Cu lunetele speciale din dotare puteți admira jocul delfinilor.Plecarea se va aranja in funcție de opțiunile turiștilor.Călătoria spre Sozopol poate fi făcută in funcție de prognoza meteo în două variante:
1.Mangalia-Burgas(formalități intrare Bulgaria)-Sozopol-Balchick(ieșire Bulgaria)-Mangalia
2.Mangalia-Balchick(formalități intrare Bulgaria)-Sozopol-Balchick(ieșire Bulgaria)-Mangalia.
Călătoria până la Sozopol dureaza între 18 și 20 ore.Pe timpul calatoriei se poate servi masa la bord,antren,muzică,plaje pe punte.Masa se va organiza de comun acord cu turiștii .În funcție de opțiuni se va stabili si prețul. Navele au în dotare și echipamente de snorkeling(Tariful se va negocia cu clientul).Se pot face fotografii și filmări profesioniste.Se vor face și poze si filmări subacvatice.(Tarifele se vor negocia separat).
Sozopolul este cea mai frumoasă locație marină a Bulgariei.Peninsula și golfurile din împrejurimi sunt dedicate în totalitate turismului.Sute de mii de turișiti străini vin aici pentru a-și petrece vacanțele.Orașul Sozopol păstreaza o minunata patină a trecutului cu influențe arhitectonice turcești,cu străzi înguste,pietruite și vile cochete cu parterul din piatră si etajul din lemn.Curțile sunt inundate de flori ,trandafiri,smochini și plante ornamentale cățărătoare.Golfurile cu ape puțin adânci și plaje de nisip auriu sunt excelente pentru plajă și baie și nu sunt cu nimic mai prejos decât cele mai frumoase și exotice destinații turistice.Marina Sozopol este o marină modernă la cel mai înalt standard,cu toate facilitațile:apa curentă,energie electrică ,toalete și dușuri cu apă caldă.De jur împrejurul marinei ,zecile de terase și restaurante sunt pe gustul tuturor cu mâncare excelenta,cu specific pescăresc,fructe de mare si vinuri alese ,la prețuri extrem de accesibile.Un sejur de minimum 6 zile vă va da impresia unei vacanțe extrem de relaxante petrecute în orice paradis exotic din lume. Prețurile și distanta însa fac o mare diferența.

Croaziere Sozopol

Croaziere în Turcia


Istanbul și/sau Marea Marmara cu vizitarea Insulelor și a principalelor porturi. Durata, in funcție de cererea pasagerilor, de la 8 pâna la 10 zile.
Știm că nu mai reprezintă o noutate pentru turiștii români vizitarea Istanbulului. Dar o călătorie cu un yacht are o savoare aparte. Imaginile Bosforului văzute de pe yacht,cu palatele sale și locurile încărcate de istorie, sunt superbe. Nopțile petrecute aici au farmecul celor din ‘’O mie și una de nopți’’. Podurile cu orgile lor de lumini, pe timp de noapte, sunt imagini desprinse, parcă, dintr-un scenariu ce îmbină S.F-ul cu splendoarea nopților din Brooklyn. Clima blănda, prețurile foarte accesibile, ospitalitatea locuitorilor din portulețele din Marmara, bucătaria turcească cu multe elemente comune bucătariei românești aduc un moment de reală satisfacție și relaxare pentru turistul ambarcat la bordul unui yacht. Ca o noutate in materie legislativă: Nu mai este necesară plata taxelor de intrare sau agentului navei in Turcia pentru o staționare în port mai mică de trei zile, deci și tarifele vor fi cu mult mai mici.

Croaziere Istanbul

Croaziere in Grecia


Croaziere cu navele Arcturus Yachts

Călătoriile în Athipelagul Grecesc al Mării Egee au devenit obișnuite, închirierea unui yacht și petrecerea unui sejur este din ce în ce mai practicată de turiștii romani. Prețurile extrem de avantajoase (uneori și de 2-3 ori mai mici), atmosfera românească de la bord unde tot echipajul este total dedicat vacanței si distracției fără apăsarea senzației de business strict (pe care o simți cu skiperii greci) fac diferența.
La cererea grupurilor de pasageri se pot face călătorii de 10-12 zile în Sporade (Skiatos, Skopelos, Alonissos, Kira Panagia, Skantzura, Skyros), în Insulele din North Agean sea (Limnos-Lesvos).
O vacanța de neuitat în apele Insulelor grecești, cu plaje, scufundări, jocuri nautice, vizite la obiective de interes turistic și istoric, la bordul yachturilor Arcturus, la prețuri fără concurența.
Yachturile Capella și Maestral sunt yachturi spațioase din clasa de lux care au toate dotările necesare pentru confortul și siguranța dumneavoastră.

Croaziere Grecia

Croazieră în Grecia 7 zile cu nave închiriate din porturile de plecare-sosire din Grecia:

Pentru ruta Sporade și North Agean Sea(Thaos,Limnos,Lesvos,Samotraki):Neo Marmaras sau Thesaloniki(aeroport Thesaloniki)
Pentru ruta Cyclades:Marina Alimos(aeroport Athena)
Pentru ruta Lefkada-Corfu-Itaca-Kefalonia-Zakinthos(aeroporturi în Corfu,Zakinthos,Kefalonia)

Perioada:Aprilie-Mai-Iunie și Septembrie-Octombrie. Transportul se poate aranja pentru intregul grup prin agent.

Croaziere Marea Neagra

Alte servicii

Petrecerea Burlacilor/Burlacițelor

Suntem deja foarte cunoscuți și căutați pentru atmosfera la bordul navelor noastre în timpul petrecerii burlacilor:veselie,antren,muzică,aranjamente .Navele sunt spațioase și au în dotare toate ingredientele necesare unor petreceri de neuiat:stații audio performante, loc de dans pe punte, frigidere, toalete.Se pot face orice alte aranjamente de antren sau ornamentale la bord.

Petreceri pe mare

Navele au în dotare și echipamente de snorkeling(Tariful se va negocia cu clientul). Se pot face fotografii si filmări profesioniste.Se vor face si poze și filmări subacvatice.(Tarifele se vor negocia separat). Pentru grupuri mari (20-30 persoane) putem pune la dispoziție mai multe yachturi pe care să le acostăm în mare sau pe lagună,unele langă altele,în așa fel încat petrecrea sa fie compactă.

Weekend pe mare

In funcție de vreme se poate ancora peste noapte în largul mării în zona Mangalia sau stațiunile din Mangalia Nord (Saturn,Cap Aurora). Ocazii unice de a savura apusul și răsăritul de soare sau de admira bolta înstelată.

Rasarit - Apus pe mare

Petreceri private (discreție totală) de la 3-4 h la 24 ore

Grupuri de 10 până la 48 persoane împarțite în echipaje de 10-12 persoane în funcție de capacitatea yachturilor.Yachturile vor fi grupate și la cerere se vor ancora grupat in zone de adapost ,în afara zonelor de trafic maritim sau portuar.Opțional: meniu catering ce se va încalzi la bord, băuturi aduse sau comandate de clienți. Personal de restaurant specializat pentru deservire se poate aranja.Muzica se poate aduce de client pe CD, stick sau pe telefon Mobil.

Petreceri private pe mare

Aniversări, petreceri, majorate în cadru restrîns

8-11 persoane. Cu înoptare max. 8-10 persoane.
Navele oferă spațiu sufficient pentru petreceri la bord .Acomodarea se poate face la capacitatea de cazare a navelor .Pentru siguranța pasagerilor se va evita extinderea timpului de petrecere la bord,în largul mării,peste ora apusului soarelui.Continuarea petrecerii pe timpul nopții se va face la cheu,în portul Mangalia în condiții de maximă siguranță si confort.Compania va veni cu surprize ,constănd într-o sticlă de Șampanie sau Diplome de ‘’Bun venit la bord ‘’care să marcheze frumosul eveniment.

Cereri în căsătorie la bord

Un moment unic in viață într-o locație unică.Mulți oameni încearca sa-și unească destinele în locații dintre cele mai diverse pentru a rămâne în memorie cu cel mai fascinant moment.Pe navele noastre vin din ce în ce mai mulți tineri care oferă inelul de logdnă pe yacht, într-o atmosferă magică.Va așteptăm să fim martori la acest frumos început în viața. Compania va veni cu surprize, constând într-o sticlă de Șampanie sau Diplome de "Bun venit la bord" care să marcheze frumosul eveniment.

Casatorii pe mare

Căsătorii pe mare

Căpitanul yachtului poate oficia căsătorii pe mare în afara apelor teritoriale românești. Chiar vi se oferă șansa de a avea un Căpitan de cursă lungă,un lup de mare autentic, îmbrăcat în uniformă de marină comercială.Căsătoriile se pot oficia în apele teritoriale bulgărești,la cca 2-3 Mm de frontiera cu România.După ceremonia de oficiere a cununiei civile clienții pot opta pentru o petrcere în largul mării sau într-un loc retras pe laguna Mangalia. Documentele se transmit apoi către Autoritatea Navala Româna și Primăria Sectorului 2 București pentru legalizare.Detalii complete se pot obține prin contactare Manager Arcturus. Se pot face fotografii și filmări profesioniste.Se vor face și poze si filmări subacvatice.(Tarifele se vor negocia separat). Experiența acumulată până în prezent și impresiile împărtășite de clienții noștri ne-a făcut să credem că serviciul prestat de noi este peste tot ceea ce este pe piață și că merită să mergem înainte cu noi opțiuni și surprize.

Surprize, seri romantice oferite cuplurilor de îndrogostiți

Se pot organiza folosind aranjamente specifice (muzică, decorațiuni, lumânari,veselă speciala, șampanie la frapiera etc). Serile romantice pot consta dintr-o crazieră de 2-3 ore și petrecerea a 2-3 ore în intimitate pe yacht în port. Opțional se poate înopta pe yacht. Masa se poate aranja prin comanda la Restaurant,Catering sau poate fi aranjată de catre clienți in regim propriu.

Seri romantice pe mare

Team building pe mare

Team Buiding

Instruirea și alte activitați pot fi organizate la unitațile hoteliere din zonă. Călătoriile oferite de angajatori angajaților lor pot fi simple sau pot include teme de creatvitate la bord,jocuri marinărești sau alte activitați distractive,inclusiv (optional) baie în mare. Se poate organiza și o mica regată cu navele noastre(echipajele vor fi instruite în acest sens . De comun acord cu organizatorii se pot da premii si diplome. Expeirența noastră în stabilirea celor mai mici detalii în organizare (recuzite, tricouri, șepci, diplome, cupe etc) poate reprezenta succesul acestei activități. Nu ezitați să ne contactați pentru consiliere.

Mese de protocol și mese de afaceri la bord

Se pot organiza pe durata a 3-4 ore de coazieră pe mare. Opțional se pot oferi produse specifice comandate în sistem catering și personal specific de restaurant sau se poate organiza de către clienți în regim propriu.

Toate serviciile se vor putea aranja ca durată și opțiuni în așa fel încât satisfacția clientului să fie maximă.

Nota: Inchiriere de iahturi cu skipper și/sau steward la bord
Chiria se face pe toată capacitatea navei conform tarifului la care se adugă: steward, combustibil consumat in plus,Dinghy,Motor pentru Dinghy, acostarea în Marinele din rută, curațenia la sfârșit de calatorie și garanția pentru daunele materiale, distrugeri ale bunurilor și instalațiilor din vina pasagerilor.
Pentru călătoriile ce depașesc o jumatate de zi, copii sub 6 ani nu vor fi admiși la bord. Cei cu vârste între 6 si 10 ani, nu mai mult de 4 persoane și obligatoriu insoțiți de părinti sau rude apropiate.

Rezervare plimbare yacht

Tabere creatie

Tabere creatie

TABERE DE PICTURĂ SAU FOTOGRAFIE MARINĂ

Arcturus Yachts organizează, în colaborare cu Pictori profesioniști (Membrii ai UAP) sau Fotografi artiști profesioniști (cu expoziții de profil),tabere de pictură marină sau tabere de fotografie marina.Taberele se vor desfășura pe o perioadă de la 2 la 5 zile(în funcție de opțiunea clientului) pe litoralul românesc în zona Mangalia-Vama Veche-Olimp cu cazare sau fără cazare la bordul navelor(se asigură tot echipamentul hotelier:lenjerie pat,prosoape).Programul include croaziere la apus de soare sau la răsărit .Recomandăm opțiunea de cazare la bord având în vedere orele târzii sau matinale în care se pot face observații in aceste momente extraordinare, căutate atît de turiști cât și de artiști:pictori sau fotografi.

In programul taberelor pot intra și alte activități estivale:petreceri la bord,plaje pe yachturi,baie în mare,etc.

Arcturus Yachts are o experiență indelungată în astfel de activități artistice(Capt.Nicolae Leocă fiind la rândul sau un mare pasionat de pictură și fotografie marină) și poate garanta că momentele petrecute la bord vor rămîne de referință în viața dumneavoastră,sub aspectul artistic sau romantic.