YouTube   Facebook
Arcturus Yachts

Arcturus Yachts

Simte briza libertatii

Inchirieri iahturi - Agrement nautic - Croaziere pe Marea Neagra - Scoala Nautica

din 2013

yacht

Oferte inchirieri iahturi si croaziere pe Marea Neagra


Oferte inchirieri iahturi si croaziere pe Marea Neagra Arcturus Yachts 2019


Litoralul bulgăresc vazut prin prisma calatoriilor cu yachtul se reduce pentru multi doar la Balchick. Puțini știu însa că în stațiunile de pe Litoralul bulgăresc :Nisipurile de Aur, Svieti Vlas, Nessebar, Sozopol, accesul de pe apa este deosebit de frumos și cu nimic mai prejos chiar decat multe alte locuri aflate la mare distanță. Marinele sunt cochete,bine dotate și accesul către stațiuni și obiective turistice extrem de facil. Chiar aici ,langa noi ,atmosfera estivală este la fel de fierbinte ca în Grecia,Croația sau alte locuri îndepartate. Plajele sunt acoperite cu nisip fin, apa limpede de cristal, restaurantele și terasele cu specific pescăresc sunt la tot pasul și te îmbie cu preparate din cele mai diverse. Obiective turistice sunt peste tot. Pentru cei obisnuiti cu viața de noapte tumultoasă a capitalei au și aici parte de distracție în cluburi la cele mai înalte standarte și pe toate gusturile. Și toate acestea la prețuri incomparabile cu alte zone turistice. Noi vă invităm să încercați și cu siguranță nu veți regreta.

Oferte croaziere pe mare

Arcturus Yachts vă oferă și varianta petrecerii a câtorva zile minunate în Istanbul și Marea Marmara.
Veți ramâne încântați de priveliștea superbă cu care Bosforul vă va întâmpina atât ziua cât și noaptea. Marinele sunt, majoritatea construite recent,ultramoderne, dotate cu tot necesarul unui sejur de neuitat. Accesul la obiectivele turistice și istorice sunt facile și merită văzute cu prisosința. Istanbulul a devenit în ultimii ani destinația turistică a zeci de milioane de oameni. Insulele din apropierea Bosforului, în Marea Marmara, sunt și ele încarcate de multe atracții istorice și turistice.

Oferte croaziere pe mare

Perioadele valabile pentru oferte

15.03-15.04.2019 si 15.09-30.10.2019

Croaziere in statiunile bulgaresti de la Marea Neagra
1. Timp 3 zile: Croaziera Mangalia-Balchik-Mangalia
Tarif: 100 Eur/pers cu mic dejun inclus,cazare la bord, plata Marine si combustibil inclus.

2. Timp 5 - 7 zile: Croaziera Mangalia-Balchik-Sozopol-Mangalia
Tarif: 250 Eur/pers cu mic dejun inclus, cazare la bord, plata marinelor si combustibil.

3. Timp 8 - 10 zile: Croaziera Mangalia-Istanbul-Izmir-Marmara Adasi-Mangalia
Tarif: 500 Eur/pers cu mic dejun inclus, cazare la bord, plata marinelor din ruta, combustibil.

Grupurile trebuie sa acopere intreaga capacitate a navelor Capella sau/si Maestral.
Organizatorii grupurilor vor avea un bonus de 20%.

Oferte croaziere Grecia :: Septembrie-Octombrie 2019


Cele mai bune perioade de vacanta in Grecia sunt in lunile Mai-Iunie si Septembrie-Octombrie. Meltemi, vantul nebun - cum il numesc grecii, preponderent in lunile Iulie-August este aproape inexistent, caldura torida a verii este mult diminuata, asa ca o vacanta in lunile Septembrie-Octombrie poate fi cu adevarat una de vis. Chiar Grecii isi iau vacanta in aceste perioade tocmai datorita avantajelor descrise mai sus.
Arcturus Yachts, cu yachtul Capella va incepe sezonul Grecia in cepand cu 27 Septembrie.
Nava a fost reechipata cu toata gama de mijloace de navigatie si siguranta ca sa ofere cele mai bune conditii unei calatorii sigure si confortabile.
Ne-am gandit sa luam la bord cate 4 cupluri (8 persoane) pe care sa-i acomodam in cele 4 cabine timp de 8+1 (ziua de schimb) zile. Tariful este de 500 Eur de persoana si include: skipper, combustibil, plata marinelor din ruta, cazare pe yacht, scoala de navigatie. Transportul la si de la nava si mesele sunt in sarcina pasagerilor. Se poate organiza insa pregatirea meselor in comun la bord.

SERIILE SI RUTELE CROAZIERELOR

05-12.09.2019
Mangalia-Balchick-Sozopol-Istanbul-(M.Marmara)-Limnos(Grecia)-Samotrakis-Thasos-Kavala-Salonic.Debarcare Salonic.Transport facil cu Avion sau Autocar de la Salonic.
13-19.09.2019
Salonic-Halkidiky-Thasos-Samotrakis-Limnos-Neo Marmaras-Salonic
20.09-26.09.2019
Salonic-Sporades(Parcul National Marin compus din:Skiatos-Skopelos-Alonnisos-Panagia-Gioura-Skanzoura-Skiatos.Acces facil cu avionul Athena-Skiatos sau de la Volos cu Ferry.
27.09-03.10.2019
Parcul National Marin (Skiatos-Skopelos-Alonnisos-Panagia-Gioura-Skanzoura-Peristera-Skiatos)
04.10-10.10.2019
Athena (Marina Alimos)-Cyclades (Kea-Kinthos-Seriphos-Sphnos-Milos-Sikinos-Paros-Mikonos-Santorini-Athens). Acces cu Avionul la Athena.
11.10-19.10.2019
Athens-Nisos Evoia-Skiros-Limnos-Istanbul-Sozopol-Mangalia

Comision Agentie Turism: 10% din tarif.
Organizatorii a doua grupuri de cate 8 persoane au un sejur gratis.

Școala Nautică

Tariful de sezon 1 Mai-30 Sept: C+D+S 400 Eur. LRC 100 Eur
Extrasezon 30 Sept-1Mai: C+D+S 300 Eur. LRC 100 Eur.
Orice categorie, separat, fără achiziționare pachet, 250 Eur.


Festivalul Neversea 04-07.07.2019

Arcturus Yachts vine cu o ofertă de nerefuzat:
Inchiriere yacht Capella-4 cabine / 8 persoane și yacht Maestral-3 cabine+2 locuri mari în salon / 8 persoane.
Perioada de închiriere 03-08.07.2019
Tarif: 280 Eur/persoană.
Inchirierea se va face la întreaga capacitate. Tariful include skipper,combustibil,plata marinei Tomis,cazare la bord(lenjerie+prosoape).
Programul se alege de comun acord cu clienții. Pe timpul zilei se fac plimbări în larg în zona Constanța –Mamaia,ancorari pentru baie,plaje la bord,petreceri. Festivalul se poate viziona și din larg, la distanță mică de mal. Atmosfera la bord va fi una selectă, cu dans și servire de băuturi: cocktail-uri și șampanie. Pentru inchiriere pînă la 15.03.2019 cu achitare integral se va face o reducere de 10%.